Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Försäkringar

Glöm inte reseförsäkringen

Börja med att undersöka vad som gäller vid resa i din egen hem- eller företagsförsäkring. Vi har avtal med Europeiska ERV som länge varit det ledande reseförsäkringsbolaget i Sverige. Läs mer om deras försäkringar här och boka din försäkring direkt genom att klicka dig vidare på annonsen här till höger.

Avbeställningsförsäkring

Försäkringen täcker förbetalda resor och/eller evenemang i de fall du eller nära anhörig blir sjuk, om du plötsligt måste åka på en tjänsteresa eller om något annat allvarligt inträffar. Du slipper dessutom självrisken om du kan styrka avbeställningsorsaken.

Villkor Avbeställningsförsäkring

Semesterförsäkring privat

Din vän på resan. Semesterförsäkringen ger dig bl.a. självrisken tillbaka, hjälp på plats och pengar direkt i handen om oturen skulle vara framme. Du är också försäkrad mot solsveda, ficktjuvar, moppeolyckor, brännmaneter och andra tråkigheter som kan inträffa.

Villkor Semesterförsäkring

Villkor Reseförsäkring Komplett

Villkor Reseförsäkring Smart

Affärsreseförsäkring

Visste du att din hemförsäkring bara skyddar dig när du reser som privatperson? Därför ska du alltid ha en separat reseförsäkring när du reser i tjänsten, dvs när ditt företag betalar resan. Affärsreseförsäkringen är anpassad för dig som åker på tjänsteresa någon eller några gånger om året och ger bl.a. ersättning direkt om bagaget är försenat och hjälp på plats ifall något händer, via de servicekontor som finns runt om i världen.

Villkor Affärsreseförsäkringen