Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Kulinariska Upplevelser

Maten skapar minnen. Desto mer äkta maten är desto större avtryck sätter den.

Idag sjuder det av företagare som erbjuder matupplevelser. Gårdsmejerier med egen ost, strutsfarmar som serverar strutskött och säljer allehanda strutsprodukter och växthus med färgsprakande tomater eller andra grönsaker. Bryggerier och vintillverkare visar sin produktion.

Vi samarbetar med flera restauranger där det finns möjlighet för dig och din grupp att laga er egen måltid och få föredrag om olika godsaker som choklad, öl eller ost.

Vi vill att maten ska sätta avtryck i alla våra resor och program men du bestämmer om hela resan ska ha maten som tema eller om det räcker med goda måltider.

Från Jord till Bord - en resa i Matlandet Sverige

Sverige satsar på att marknadsföra Matlandet Sverige. Vår del i detta är att erbjuda resor ”Från Jord till Bord – en resa i Matlandet Sverige”. Vi vill visa moderna svenska lantbruk för dig som i din vardag befinner dig långt ifrån landsbygden.

En dagsresa innehåller besök på ett lantbruk, en gårdsbutik eller en producent av t.ex. ost eller grönsaker i kombination med besök på traditionella sevärdheter. Tillsammans med auktoriserad guide med lite kunskap om lantbruk får gruppen ut så mycket som möjligt av bussresan.