Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Studieresor till andra länder

Alla företag mår bra av att besöka andra företag för att utbyta erfarenheter, både kollegor i samma bransch och i andra branscher. Det är nyttigt att t.ex. höra om hur andra EU-länder tolkar regler och förordningar och hur myndigheter hanterar företagande. Vi har en lång erfarenhet av just studiebesök som anpassas efter enskilda grupper. Både i Sverige och i många andra länder.

Låt din nästa kick-off eller konferens bli en kombination av nytta, nöje och nya möten för att få ut mesta möjliga för den fortsatta verksamheten. Eller gör en ren studieresa där programmet fylls av spännande möten och information. Vid konferenser i andra länder har vi goda samarbetspartners som har samma önskan som vi att ditt företag ska få ut så mycket som möjligt av vistelsen. 

Är ni en grupp eller förening med ett specifikt intresseområde så tar vi gärna fram ett programförslag utifrån era önskemål.

Kulinariska upplevelser

Att vägen till hjärtat går via magen är ett välkänt begrepp. För oss går den vägen också genom den lokala mattraditionen. På alla våra resor strävar vi efter att erbjuda lokala rätter med närproducerade varor oavsett i vilket land det är. Hur stor del ska maten vara av din resa? Räcker det med läckra måltider eller vill du följa matens väg till tallriken? 

Tveka inte att kontakta oss om ni har funderingar på en företags- eller gruppresa. Våra offerter är alltid kostnadsfria.